In Between... Mo Becha, David Neirings, Regine Schumann

    Category:
  • Tentoonstelling
  • date:
  • 19.03.2004 - 03.04.2004

In het kader van de 5de Biënnale van Charleroi Danses, die plaatsvond gelijktijdig met de voorstelling Générations van het gezelschap Mossoux-Bonté, stelde BPS22 een tentoonstelling voor van drie kunstenaars die de raakvlakken exploreerden tussen elektronische muziek, installaties, schilderkunst, grafische vormgeving, visuele communicatie en textiel.
Een tentoonstelling waar kunst stond voor ‘sfeer' en die enkel 's avonds kon worden bezocht. Daar waar de voorstelling van het gezelschap Mossoux-Bonté de plastische kunsten benaderde, ging In-Between.... voor de nachtelijke sfeer van spektakel en feest.
De tentoonstelling bevond zich op de kruising van verschillende artistieke disciplines waarbij gebruik werd gemaakt van specifieke visuele materialen en de ruimte als een echt beeldend medium werd aangewend. De klankinstallaties van Mo Becha, de grafische interventies van David Neirings en de lichtgevende beelden van Regine Schumann kregen een plaatsje in de sportzaal grenzend aan BPS22 die sinds de renovatie in 2015 integraal deel uitmaakt van het museum.

Curator: Pierre-Olivier Rollin