Accepteert u het gebruik van cookies om een betere ervaring op onze website te garanderen?

Zie meer

Het museum is tijdelijk gesloten.

Bezoek / COVID-19Voorzorgsmaatregelen

Verplichte Covid Safe Ticket

Vanaf dinsdag 2 november 2021 zal iedere bezoeker van 16 jaar en ouder zijn identiteitskaart en CST moeten tonen aan het onthaalpersoneel van het museum. Het personeel zal de identiteit van de bezoeker en de geldigheid van zijn of haar CST controleren door de QR-code te scannen via de CovidScan-applicatie.

Welke maatregelen moet u volgen tijdens uw bezoek?

  • Vanaf 20 november 2021 is het dragen van een masker in gesloten ruimten weer verplicht vanaf de leeftijd van 6 jaar.
  • Het gebruik van hydroalcoholische gel is verplicht bij de ingang van het museum.
  • Het bezoek aan het museum is vrij; er is geen vastgesteld traject meer. Enkel een voorgesteld traject voor een optimale beleving van de tentoonstelling.
  • Het museum wordt regelmatig geventileerd en schoongemaakt, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan de sanitaire voorzieningen en alle contactvlakken.
  • Vooraf online reserveren wordt altijd aanbevolen. Toegang tot het museum zonder reservering is mogelijk, maar kan worden geweigerd als het maximumaantal bezoekers in het museum is bereikt.

HOE KOOP IK EEN TOEGANGSTICKET VOOR EEN TENTOONSTELLING?

  • U kunt online tickets kopen door een dag en een tijdstip te kiezen met de onderstaande reservatietool.
  • Wanneer u de datum van uw bezoek opzoekt, wordt u doorverwezen naar de online reservatiesite van Elloha en klikt u op "Zie prijzen".
  • Indien u niet over een elektronische betaalmethode beschikt, kunt u uw tickets ook telefonisch reserveren. Kies een dag en een tijdstip, en bel ons op +32 (0)71 27 29 71.
Laden in uitvoering ...

SPECIFIEKE MAATREGELEN VOOR SCHOOLEN, VERENIGINEGN EN GROEPEN

Buitenschoolse schoolactiviteiten zijn geautoriseerd sinds 10 januari.

Het CST is niet vereist voor schoolgroepen (kleuterscholen, lagere scholen, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs, academies, kunstscholen) en verenigingen (jeugdcentra, jeugdbewegingen) of hun begeleiders. Maar de bezoekers in deze categorieën moeten maskers dragen vanaf de leeftijd van 6 jaar en in groep blijven.

Het tonen van een CST met identiteitskaart en het dragen van een masker blijven verplicht voor groepen buiten deze categorieën.

Indien u meer informatie wenst of op de hoogte wilt zijn van de bezoekregels, kunt u contact met ons opnemen op +32 71 27 29 71 of per e-mail via email hidden; JavaScript is required.