Accepteert u het gebruik van cookies om een betere ervaring op onze website te garanderen?

Zie meer

Groepen

Zelf rondleidingen

Groepen van 10 of meer personen kunnen de tentoonstellingen van de BPS22 bezoeken tegen groepstarieven en zijn vrij om de tentoonstellingen te bezoeken.

Geleid bezoek

De geleide bezoeken spelen zich af in een sfeer van openheid en interactie, waarbij met eenieders tempo rekening gehouden wordt. Een ideale manier om de kunstwerken te ontdekken en nieuwe kunstvormen te leren kennen.

Naast een klassiek geleid bezoek biedt BPS22 ook activiteiten op maat aan waarmee je honger naar nieuws op een leuke manier wordt gestild.

Voor elke feestelijke gelegenheid kan je met vrienden, familie of collega’s een bezoek reserveren dat wordt gevolgd door een aangepast vieruurtje.

Rondleidingen voor scholen en verenigingen

BPS22 organiseert bij elke tentoonstelling interactieve bezoeken en biedt een reeks didactische hulpmiddelen aan die afgestemd zijn op alle onderwijsniveaus en op uiteenlopende verenigingen.

Aansluitend op je bezoek kan je desgewenst terecht bij de animators van BPS22 in het Atelier en het Laboratorium. Daar wordt op een concrete en praktische manier dieper ingegaan op het thema van de tentoonstelling en worden mogelijke vragen over de kunstwerken beantwoord.

Aangepast bezoek

Het team van BPS22 biedt individuele en aangepaste rondleidingen aan voor bezoekers met een handicap, van alle leeftijden. Het museum is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Meer informatie over de toegankelijkheid van het BPS22-gebouw voor alle soorten handicaps op de ACCESS-I-website.

Info en reservaties: Ombudsdienst
+32 71 27 29 71
of email hidden; JavaScript is requiredemail hidden; JavaScript is required