Accepteert u het gebruik van cookies om een betere ervaring op onze website te garanderen?

Zie meer

Sara LétourneauLunchbox meetings #3

  • Debat
13.12.2019-12:15>13:30

Kom een middag naar BPS22 en geniet van de bijzondere en eigenzinnige kijk van een persoonlijkheid die haar inspiratiebronnen onthult, van de meest voor de hand liggende tot de meest verrassende: een onverwachte passie, ongewone lectuur, een verborgen talent, een eigenaardige verzameling ...

Tijdens deze ‘lunchbox meeting' stelt BPS22 je een ontmoeting voor met Sara Létourneau, artist in residence in het Museum.

Sara Létourneau is afkomstig van Chicoutimi (Québec). Ze neemt deel aan projecten over de hele wereld en binnen verschillende domeinen: beeldende kunsten, muziek, performance of theater. Ze heeft het daarbij over de ritualisering van gebaren, waarbij dagdagelijkse objecten op een zachte en poëtische manier opnieuw worden uitgevonden.

Tijdens haar residentie in Charleroi ontwikkelt ze een multidisciplinair corpus rond de figuur van de heks, een sterke, milieubewuste, geleerde en onafhankelijke vrouw. Ze ontmoet ons tijdens deze bijzondere lunchpauze om te spreken over planten, tuinen, vrouwen, hekserij, schepping ... Stuk voor stuk thema's die aan de basis liggen van haar ideeën en creaties.

VRI. 13.12.2019
12:15 > 13:30

GRATIS

Vergeet je lunchpakket niet!
De bar zal open zijn.

Info en reservatie: Dienst Kunstbemiddeling
+32 71 27 29 71 of email hidden; JavaScript is required