Accepteert u het gebruik van cookies om een betere ervaring op onze website te garanderen?

Zie meer

Uitzonderlijke sluiting van het museum op vrijdag 19.04.2024

> INFO

VernissageBanks Violette

  • Vernissage
09.02.2024-19:00>23:00

Het BPS22 biedt u de kans om van 10 februari tot 5 mei 2024 het werk van Banks Violette te ontdekken in de tentoonstelling die zijn grote terugkeer inluidt! Bezoek deze tentoonstelling in avant-première op 9 februari tijdens de vernissage om 19.00 uur.

De kunstenaar speelt in zijn werk, dat een samenhangend geheel vormt, voortdurend met het esthetische contrast tussen zwart en wit, een contrast dat zijn weerklank vindt in de tegenstelling tussen lawaai en stilte, aanwezigheid en afwezigheid, gotische romantiek en minimalisme indeze tentoonstelling.

Naast een aantal werken uit het verleden, waaronder monumentale installaties, treffen we nieuwe werken aan, die recent gemaakt werden met het bekende modehuis Celine.

MET BOVENDIEN

Voor de jongsten kan u het didactisch aanbod van de dienst publiekswerking (her)ontdekken met Hedendaagse kunst, tevreden met niets/niets waard!?…. In deze activiteit op ooghoogte van kinderen zet het museum u aan om de clichés over de hedendaagse kunst in vraag te stellen aan de hand van een selectie werken uit de collectie.

____
Vernissage op 09.02.2024
19:00 > 23:00
+ After in de Rockerill
The Shits (UK) + Mighty Dan (BE)
rockerill.com

GRATIS!
Wegbeschrijving en parkeerplaats